nieuws

Spaar Select stelt groeiplannen bij

Archief

Niet alleen de resultaten van de schaatsploeg van Spaar Select vallen tegen. Door de verslechterende economie moet de adviesketen het doel om binnen acht jaar zo’n tachtig vestigingen in ons land te hebben, bijstellen.

“We maken pas op de plaats”, zegt topman Jan-Willem van Dijk. “Spaar Select had onstuimige groeiplannen: tien vestigingen per jaar openen. Maar de economische tegenwind noopt ons om de gewenste groei te temperen. Dat lijkt me geen schande, want om ons heen valt zowat de hele branche om. Op iedere pagina in AM kunnen we een faillissement van een tussenpersoon lezen. Nu weer ERG, waarvan ik al eerder zei (red: zie AM 1/2, pag. 12) dat het voor hen nooit zou gaan werken, aangezien ze voor 100% Spaar Select kopieerden zoals het in 1998 was. Dat werkt niet meer.”
Van Dijk wil zich na de voor het Spaar Select-schaatsteam teleurstellend verlopen Olympische Spelen meer met het team gaan bemoeien. Vier van de elf schaatsers moeten de ploeg verlaten (dat was al voor de Spelen bekend) en de dreamteam-tijd is voorbij. Van Dijk vindt dat ook de schaatsploeg – die nog vier jaar doorgaat – zich bescheidener moet gaan opstellen.

Reageer op dit artikel