nieuws

Sociaal Plan

Archief

Sociaal Plan

Een ruime meerderheid van de vakbondsleden bij F. van Lanschot heeft ingestemd met het sociaal plan. Dit plan gaat gelden voor de integratie van CenE Bankiers en F. van Lanschot. Vakbonden en werkgever onderhandelen nog over de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden.
IT-adviesbureau
Henry Verhagen is een eigen adviesbureau gestart, Havecon, dat assurantiekantoren adviseert en ondersteunt bij automatiseringsvraagstukken. Verhagen is voorheen werkzaam geweest bij diverse volmachtbedrijven, systeemhuis Cava Data en IT-bedrijf Consurance. Havecon is gevestigd in Maasdijk, Postbus 5, 2676 ZG, telefoon 0174-52.31.44 of henry@havecon.nl.
Netwerk van start
Vorige maand is een netwerk van bedrijven opgericht, The Customer Connection, dat zich ten doel stelt het niveau van de dienstverlening aan klanten op een hoger niveau te brengen. Het netwerk, dat open staat voor allerlei soorten bedrijven, herbergt ook een aantal verzekeraars: Amicon Zorgverzekeraar, Bovemij Verzekeringen, Delta Lloyd Verzekeringen, Interbank, Interpolis, SNS Bank, VGZ Zorgverzekeraar.
FinanceNed
FinanceNed, inkooporganisatie voor hypotheekbemiddelaars, gaat samenwerken met het opleidingsinstituut Interfin Educatie en Training. De deelnemers van FinanceNed, 55 advieskantoren, kunnen tegen gereduceerd tarief opleidingen afnemen, zoals die voor Erkend Hypotheekadviseur. Op korte termijn voegt FinanceNed ook een werving- en selectiemogelijkheid toe aan de dienstverlening.
Anva
Systeemhuis Anva heeft tijdens de jaarlijkse Anva-dagen een advies- en GIM-module geïntroduceerd. De adviesmodule is de eerste stap op weg om de Anva-gebruiker klaar te maken voor de WFD. Met behulp van klantprofielen kunnen risico’s worden geïnventariseerd en middels een zorgplichtformulier kan de klant straks worden geadviseerd. Met behulp van de GIM-module kan vanuit het Anva-pakket rechtstreeks gekoppeld worden met de extranetten van verzekeraars.
Delta lloyd
De universal-lifeproducten van Delta Lloyd zijn met behulp van de standaarden voor ketenintegratie, zoals de Generieke Interface Manager (GIM), gekoppeld aan de level-software van systeemhuis CCS. Met deze koppeling kunnen online transacties voor de Financieel Vrijheidsplan (FVP) producten geïntegreerd worden in de werkprocessen van de Level-software. Daarnaast is CCS met Delta Lloyd een supportovereenkomst aangegaan voor alle CCS-gebruikers.

Reageer op dit artikel