nieuws

Site AssurantieMagazine: drempelloos en interactiever

Archief

De site van AssurantieMagazine, www.amweb.nl, is vernieuwd en nu veel toegankelijker: het laatste nieuws in één oogopslag, actuele informatie via één muisklik, meer interactie en geen gedoe meer met inloggen.

Nieuw op de site zijn het ‘Prikbord’, ‘Dossiers/Specials’ en het ‘Hoofdredactioneel Commentaar’. Het prikbord biedt de mogelijkheid om met collega’s uit de branche van gedachten te wisselen over actuele zaken of over mogelijke oplossingen ten behoeve van financieel advies.
Het hoofdredactioneel commentaar gaat altijd over een actuele ontwikkeling in de branche. Van zelfsprekend kunt u daar meteen op reageren. Uw reactie zal op de site te lezen zijn.
In de rubriek ‘Dossiers/Specials’ is onder meer de ICT-special van oktober vorig jaar te raadplegen en ook een chronologisch overzicht van de crisisjaren van zorgverzekeraar Nuts.
Bij de trouwe bezoekers al bekend, maar in een nieuw jasje gestoken, zijn o.a.: Nieuws, MediaSignalen (een overzicht van het verzekeringsrelevante nieuws uit andere media), Blik op het web (verzekeringsnieuws op internet-gebied), PersoonlijkHeden (belangrijke personele mutaties in de branche), CaptiveGids (een betaalde dienst die een overzicht biedt van honderden assurantiekantoren die geheel of gedeeltelijk het eigendom zijn van verzekeraars), Archief AM (tijdelijk gratis) en Oude Polissen (een overzicht van alle niet meer bestaande levenmaatschappijen).

Reageer op dit artikel