nieuws

Securitas besteedt backoffice uit aan Risk Assuradeuren

Archief

Assurantiekantoor Securitas (Zwolle) heeft de volledige backoffice uitbesteed aan Risk Assuradeuren, onderdeel van de Risk Groep. Dit is inmiddels het vijftiende kantoor dat de backoffice aan Risk Assuradeuren heeft uitbesteed.

“Ik ga alleen verder”, aldus algemeen directeur Has van Beek, “en kan al mijn tijd nu aan klanten besteden”. Het kantoor in Zwolle wordt gesloten en Van Beek gaat uit huis werken. Eén medewerker is overgegaan naar Risk Assuradeuren, de andere vier hebben een baan in de omgeving van Zwolle gevonden. Van Beek wordt dagelijks op de hoogte gehouden van alles wat met commercie te maken heeft. Alle inkoop, administratie en schadeafhandeling wordt in Houten verzorgd onder de naam Securitas, zowel voor Schade, Leven, Hypotheken als Zorg.
Risk Assuradeuren wil het aantal aangesloten kantoren binnen drie jaar uitbreiden naar vijftig. “Veel ondernemers worstelen met de vraag hoe zij verder willen gaan met de Wet Financiële Dienstverlening op komst. Wij bieden de mogelijkheid aan hen om vooral met klanten bezig te zijn in plaats van veel tijd kwijt te zijn aan de eigen binnendienst”, aldus Harm Vollmuller, directielid van Risk Groep.
De Risk Groep kent naast Risk Assuradeuren nog twee onderdelen, het detacheringbedrijf Risk Executives en het co-assurantiebedrijf Risk-Q. Ook bij het detacheringbedrijf wordt binnenkort uitgebreid. “De vraag naar pensioenspecialisten neemt steeds meer toe, vandaar dat wij in twee jaar tijd met 25 man willen uitbreiden. Redenen voor de toenemende vraag zijn de wijzigingen in de regelgeving en achterstanden bij verzekeraars”, zegt Vollmuller. De Risk Groep, vier geleden opgericht, telt op dit moment vijftig medewerkers en is gevestigd in Houten. De directie bestaat uit Gerard Bathoorn, Peter Schokker en Harm Vollmuller.

Reageer op dit artikel