nieuws

Screen in gebruik bij duizend tussenpersonen

Archief

In de eerste drie maanden na de invoering hebben al duizend tussenpersonen gebruik gemaakt van het elektronische schadeafwikkelingssysteem Screen van Schadegarant.

Schadegarant introduceerde het systeem, waarbij tussenpersonen via internet autoschade kunnen melden, een bewijs van verzekeringsdekking kunnen afgeven en een herstelbedrijf kunnen inschakelen, eind mei. Half augustus werd het 5.000e bewijs afgegeven. Inmiddels maken duizend van de 8.000 bij Schadegarant aangesloten tussenpersonen gebruik van het systeem.
Met systeemhuizen is Schadegarant in gesprek over koppelingen tussen systeemhuispakketten en Screen. Met Anva wordt de komende maanden een proef gestart, waarbij bij het aanmaken van een schadedossier schadegegevens die al in Anva 4/5 aanwezig zijn, worden overgenomen in Screen.

Reageer op dit artikel