nieuws

SCM-site uitgebreid met raadpleegfunctie

Archief

De Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging heeft aan haar website (www.scm.nl) een gedeelte toegevoegd waarin kan worden gecontroleerd of een voertuig is voorzien van een door SCM goedgekeurd beveiligingssysteem.

De dienst is bedoeld voor verzekeraars, tussenpersonen en onderzoeksbureaus. In het gedeelte ‘Verzekeraars’ kan op basis van kenteken en meldcode worden geraadpleegd of een voertuig is voorzien van een goedgekeurd systeem, of het systeem recentelijk gekeurd is en wat het resultaat van die keuring is. Ook kan eventueel direct een Bewijs van Certificering worden geprint. Telefonisch opvragen bij SCM blijft mogelijk, maar uitsluitend in probleemgevallen.
Deelnemers kunnen zich via de site aanmelden voor een individueel abonnement. De kosten bedragen e 30 (excl. btw) voor vijftig raadplegingen en e 100 (excl. btw) voor een jaarabonnement. Een collectief abonnement, waarbij meerdere gebruikers tegelijk op hetzelfde abonnement gebruik kunnen maken van de dienst, behoort ook tot de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel