nieuws

Schoo (Finion) start Spaarbox

Archief

Paul Schoo, de man achter de in 2001 ter ziele gegane franchisegever Finion, is een nieuw initiatief begonnen. Spaarbox promoot banksparen boven verzekeren.

Op de website www.spaarbox.nl moeten consumenten eenvoudig hun pensioenvoorziening kunnen berekenen. Daartoe moet wel een telefoonverbinding à zeventig eurocent per minuut worden aangelegd. Na de pensioenberekening wordt de oplossing voor een eventueel pensioengat geboden via een spaarrekening die een jaarrendement van 4% biedt. “De lijfrentetest geeft aan dat een lijfrentepolis in een groot aantal gevallen niet de juiste keuze is om een pensioengat te dichten”, zo stelt Schoo.
Het bedrijf Spaarbox zetelt in Rheden. Op het adres zijn drie inschrijvingen in het SER-register van assurantietussenpersonen gevestigd.

Reageer op dit artikel