nieuws

Scheringa start levensverzekeraar

Archief

De DSB Groep van Dirk Scheringa heeft een nieuwe levensverzekeraar opgericht: Hollands Welvaren Leven.

De bestaande levensverzekeraar in Wognum, DSB Leven, voert het label Hollands Welvaren al langer. Het is de naam voor een kapitaalverzekering waarbij de premies worden belegd in beleggingsfondsen. Overlijdensrisicoverzekeringen die zijn gekoppeld aan consumptieve kredieten sluit DSB vanaf 1 februari dit jaar voor risico van Hooge Huys.
DSB stort in de naamloze vennootschap een minimaal beginkapitaal van e 45.000. Als maatschappelijk aandelenkapitaal staat e 225.000 genoteerd. De directie van de nieuwe maatschappij Hollands Welvaren bestaat uit Bert Borgman (44) en Alfred Quanz (56). De laatste heeft als hoofdfunctie binnen DSB het directeurschap van fietsverzekeraar Enra.

Reageer op dit artikel