nieuws

Schellens tijdelijk secretaris NBVA

Archief

Wilbert Schellens, vice-voorzitter van de NBVA, heeft ad interim de functie van secretaris van het bestuur en directeur van het NBVA-bureau, op zich genomen.

Schellens neemt met onmiddellijke ingang de taken waar van de in januari opgestapte Martin Thies, die vertrok in verband met “onoverbrugbare verschillen van inzicht over het te voeren beleid”. Thies heeft de functie van secretaris slechts tweeënhalf jaar uitgeoefend.
Het is niet de eerste keer dat Schellens inspringt. Zo nam hij in 2003 de taken waar van NBVA-voorzitter Alexander van Voorst Vader toen deze vertrok naar de SRK. De NBVA kan niet aangeven hoe lang Schellens deze functie ad interim zal uitoefenen. “Het bestuur is bezig met de invulling van deze functie en dat moet uiterst zorgvuldig gebeuren”, aldus de NBVA. In het dagelijks leven is Schellens directeur van de Nijmeegse tussenpersoon W.S.A. Pensioen Advies en Financiële Planning.
Wilbert Schellens

Reageer op dit artikel