nieuws

Schadehulp nu ook tijdelijk inzetbaar

Archief

Schadehulp, gespecialiseerd in het behandelen en afwikkelen van schades voor tussenpersonen, heeft de nieuwe module ‘Tijdelijk Schadehulp’ toegevoegd aan de site www.schadehulp.nl.

Naast het overnemen van de gehele schadeadministratie van tussenpersonen biedt Schadehulp nu de mogelijkheid bij ziekte, vakantie, ontslag schadebehandelaar of andere calamiteiten Schadehulp in te schakelen.
Zolang dat nodig is, regelt Schadehulp voor het kantoor de schadebehandeling. Aan iedere schade wordt een referentiecode gekoppeld, zodat de afwikkeling van de schade te volgen is op de (beveiligde) site van Schadehulp. Zodra de schade is afgewikkeld, ontvangt de tussenpersoon bericht.
Schadehulp rekent een stand-by-tarief van e 7,50 per dag (excl. btw). Daarnaast wordt per schadebehandeling bedrag van e 45 (excl. btw) in rekening gebracht. Indien noodzakelijk wordt de schade ter plekke geregeld. Moet daarvoor worden omgereden, dan wordt een kilometervergoeding gerekend van e 0,75 per kilometer tot maximaal e 75. Verder worden eenmalig administratiekosten à e 125 berekend.

Reageer op dit artikel