nieuws

Samenwerking Elsevier Baard en FinancialCoach.nl

Archief

De activiteiten van FinancialCoach.nl, het verzorgen van relatieavonden en minicursussen voor het intermediair, worden onder de naam van het opleidingsinstituut Elsevier Baard voortgezet.

Het concept FinancialCoach.nl is opgezet door Mark Boskamp, die voorheen werkzaam was bij Presentation Style, een bedrijf dat zich op dezelfde markt begeeft. Elsevier Baard wil met deze samenwerking haar activiteiten voor de financiële markt sterk uitbreiden. Het instituut verzorgt onder meer de opleiding tot financieel planner (FFP-niveau) en diverse trajecten voor permanente educatie.
Tussenpersonen kunnen FinancialCoach.nl inhuren voor het verzorgen van deze relatieavonden en minicursussen. De avond wordt onder de naam van het intermediair verzorgd, maar gepresenteerd door een onafhankelijke deskundige. Elsevier zal onder de naam van haar bladen, zoals Money, eveneens dit soort avonden gaan verzorgen.

Reageer op dit artikel