nieuws

Samenwerking DIC en UvA

Archief

Dutch Insurance College (DIC) en de Universiteit van Amsterdam (UvA) zijn een samenwerking gestart op het gebied van financial-planningopleidingen.

Cursisten van DIC die de praktijkopleiding Financiële Planning en de Federatie-opleiding Financiële Planner van DIC hebben gevolgd, kunnen doorstromen naar de masteropleiding Financial Planning (MFP). De opleiding wordt gegeven door de Amsterdam Graduate Business School, een onderdeel van de UvA. De MFP is een universitaire opleiding van maximaal tweeëneenhalf jaar, die de titel Master in Financial Planning oplevert.
Studenten die zich via DIC opgeven, krijgen korting op het collegegeld. De korting geldt voor (het personeel van) leden en business partners van DIC en bedraagt circa e 1.000 per jaar. De totale jaarlijkse kosten van de opleiding zijn zo’n e 7.500. Tijdens een intakegesprek bepaalt de UvA of de kandidaat-student in aanmerking komt voor vrijstellingen en of de opleiding haalbaar is.
De eerste opleiding is in september van start gegaan.

Reageer op dit artikel