nieuws

Salvage

Archief

De Stichting Salvage, de hulporganisatie van brandverzekeraars, is begin deze maand verhuisd van Apeldoorn naar Deventer. Het postadres van de stichting is: postbus 405, 7400 AK Deventer, tel. 0570-783.040, fax: 0570-783.049. Het e-mailadres is: info@stichtingsalvage.nl.

Spaarmix
SNS Bank heeft het spaar- en beleggingsproduct Spaarmix gelanceerd. Over de spaarrekening wordt 4% rente vergoed. Tussentijds kan zonder kosten een deel van het spaargeld worden belegd in fondsen (aandelen, obligaties en vastgoed). Bij geldopnames betaalt de klant 1% kosten.
ING Direct
ING Direct France heeft 45.000 Franse spaarrekeningen van de Britse internetbank Egg overgenomen. De dochterbank van ING Direct telt daardoor 430.000 klanten. Veertig medewerkers gaan over naar de nieuwe werkgever. Egg-aandeelhouder Prudential (78%) wil af van verliesgevende activiteiten.

Reageer op dit artikel