nieuws

RVS biedt klanten digitale schoenendoos

Archief

De loondienstorganisatie RVS (ING) biedt klanten met ‘MijnRVS’ een digitale schoenendoos. Via deze digitale verzekeringsmap kunnen ook schades en mutaties doorgegeven worden.

Via een wachtwoord en pincode kunnen klanten op een beveiligd deel van de RVS-website (www.rvs.nl) hun verzekeringsgegevens en betalingsoverzichten bekijken, adviseursgegevens raadplegen, mutaties doorgeven en online schades melden. “Wij vinden het belangrijk dat u zelf bepaalt op welke manier u met RVS contact maakt”, zo verklaart RVS de nieuwe dienstverlening aan de klant. Het is sinds kort ook mogelijk om online hypotheekadvies te krijgen en een offerte aan te vragen. Voor ‘advies op maat’ is er altijd “de RVS-adviseur bij u in de buurt”.

Reageer op dit artikel