nieuws

Royal & SunAlliance komt met Beleggingsrekening

Archief

Royal & SunAlliance heeft de Beleggingsrekening geïntroduceerd met keus uit negen verschillende fondsen van de verzekeraar.

“One small step for mankind, one giant leap for you”; met deze woorden van astronaut Neil Armstrong presenteert Royal & SunAlliance de Beleggingsrekening. Volgens de verzekeraar betreft het een product met maximale vrijheid en flexibiliteit. Zo is deelname al mogelijk vanaf e 100 en kan de portefeuille via internet beheerd worden. Het intermediair kan de opgebouwde portefeuille van de beleggingsrekening online raadplegen op het extranet van de verzekeraar. Over elke storting ontvangt de tussenpersoon 4% provisie; de portefeuillecommissie is voor de meeste fondsen 0,36%. Bij het openen van de rekening kan ook gekozen worden voor een percentage onder de 4%, aldus de verzekeraar.
Tot het eind van dit jaar loopt een introductieactie waarbij het intermediair een palmtop kan winnen. Zo belooft de verzekeraar een palmtop aan de vijf tussenpersonen met het hoogste totaalbedrag aan inleg op alle rekeningen waarvoor zij bemiddeld hebben. Ook de tussenpersoon die de meeste beleggingsrekeningen aanmeldt, valt in de prijzen. De introductiecampagne omvat verder advertenties in vaktijdschriften, een mailpakket voor het intermediair en de actiesite www.grensverleggend.com.

Reageer op dit artikel