nieuws

Rijnmond schenkt een opkikker van e 10.000

Archief

DKV-dochter Rijnmond heeft met de verkoop van haar Ondernemers-aov een bedrag van e 10.000 verdiend voor Stichting De Opkikker.

Rijnmond introduceerde de aov vorig jaar en koppelde aan de introductie een actie, waarbij voor elke aangevraagde aov-polis een bedrag van e 45,38 beschikbaar werd gesteld voor Stichting De Opkikker. Deze stichting organiseert jaarlijks zo’n tweehonderd speciale ‘verwendagen’ voor gezinnen met zieke kinderen. De actie liep van half september tot half december.
Tijdens de uitreiking van de cheque aan De Opkikker werd tevens assurantiekantoor Bonnier en Veraa uit Uden beloond als sluiter van de duizendste Rijnmond-aov. De medewerkers kregen een avondje uit aangeboden.
Rijnmond-directeur Martin Kerkhof (links) overhandigt de cheque aan De Opkikker-directeur Sliphorst (midden).

Reageer op dit artikel