nieuws

Resultaat Care 25% verbeterd

Archief

Schadeherstelketen Care Schadeservice, onderdeel van de Athlon Groep, heeft het brutoresultaat in ons land vorig jaar met 25% verbeterd.

De omzet kwam 6% hoger uit op e 86 (81) mln, voornamelijk vanwege autonome groei. De winst bedroeg e 6,8 (5,6) mln. Het brutoresultaat steeg met 25% tot e 6,5 (5,2) mln. “Vooral door een hogere efficiency van de interne organisatie en hogere marges”, aldus Athlon. Care telt 49 vestigingen in ons land. In België zijn inmiddels vier herstelbedrijven actief. Daar bedroeg de omzet e 6,9 mln; het resultaat daalde tot e 0,3 (0,4) mln.
Moederbedrijf Athlon zag de omzet door de verkoop van dealerbedrijven met 18% dalen tot e 1,04 (1,26) mld. De nettowinst daalde fors tot e 10,8 (33,1) mln, vanwege buitengewone lasten in verband met de voorgenomen samenvoeging van de Duitse en Nederlandse verhuurbedrijven.

Reageer op dit artikel