nieuws

Reisverzekeringen Goudse via internet

Archief

De Goudse is in Nederland gestart met de verkoop van reis- en annuleringsverzekeringen via internet. Het is niet de bedoeling om het intermediair te betrekken bij de verkoop van deze verzekeringen.

Via de website www.go-isis.nl kan de jongere tot 36 jaar direct polissen van Isis (International Student Insurance Services) sluiten.
Door het faillissement van de (studenten)reisorganisatie NBBS verloor De Goudse “een gigantische portefeuille”. Met de verkoop van Isis-producten “willen we deze oude klanten weer binnenhalen”, aldus De Goudse.
Isis-producten worden in 48 landen verkocht via internet. Het Nederlandse intermediair wordt niet betrokken bij de verkoop van deze Isis-producten. “Als er binnen de doelgroep grote kansen liggen voor intermediairs, dan zullen we zeker gaan overleggen met ze. Maar in principe verkoopt het intermediair geen Isis-producten”, aldus Mark Davidson, sectormanager internationale zaken van De Goudse.
Met de verkoop van Isis-producten in het buitenland behaalde De Goudse vorig jaar een omzet van e 35 mln. Winstcijfers wil Davidson niet noemen, “maar het is een winstgevende portefeuille”.

Reageer op dit artikel