nieuws

Reisverzekeraar Unigarant komt met strippenpolis

Archief

ANWB-dochter Unigarant heeft de All Travels Card nieuw leven in geblazen. De reisverzekering houdt nu het midden tussen een kortlopende en een langlopende polis. Bij het product hoort een nieuwe website.

De verzekerde met een All Travels Card krijgt 25 strippen met een basisdekking. Deze basisdekking omvat het risico van diefstal, bagageschade, ongevallen, medische kosten, onderwatersport en langlaufen. De kosten hiervoor zijn e 1 per strip per persoon. Per reisdag wordt één strip gebruikt. De strippen kunnen in aantal worden aangevuld tegen een premie van e 1 per dag per persoon.
De polis kan, tegen een extra premie van e 1 per dag per persoon – worden aangevuld met een dekking voor wintersport/gevaarlijke sporten en met een werelddekking. Verder kan de polis – tegen een extra premie van e 1 per dag per polis – worden uitgebreid met een dekking voor vervangend vervoer en vervangend verblijf.
De polis wordt gesloten via het intermediair, maar de verzekerde houdt zelf zijn ‘tegoeden’ bij en sluit zelf aanvullende dekkingen. Dit kan telefonisch gebeuren, maar kan ook gebeuren via de speciale site www.alltravelscard.nl.
Aspirant-verzekerden kunnen voor de All Travels Card een offerteaanvraag doorgeven via de website www.unigarant.nl. Unigarant zoekt voor de aspirant-verzekerde dan de dichtstbijzijnde tussenpersoon. Deze zorgt dan dat de polis wordt gesloten.

Reageer op dit artikel