nieuws

Rechtsbijstandactie van Centraal Beheer succesvol

Archief

Bij Centraal Beheer hebben zevenduizend mensen het afgelopen jaar een gratis verkeersrechtsbijstandpolis gehad. Eenderde van hen heeft de polis gecontinueerd.

Vorig jaar omstreeks deze tijd gaf Centraal Beheer Achmea via de website (www.centraalbeheer.nl) een jaar lang een verkeerssrechtsbijstandpolis van e 43 (( 95) cadeau. Het ging om een uniek kennismakingsaanbod waaraan voor de verzekerde geen enkele voorwaarde was verbonden. Van het aanbod hebben zevenduizend mensen gebruik gemaakt. Na het aflopen van het verzekeringsjaar heeft eenderde van de verzekerden de polis gecontinueerd.
“Het was de eerste keer dat we dit deden en hadden daardoor geen bepaald beeld van het resultaat, maar we zijn zeer tevreden”, zegt Achmea-woordvoerder René Visser. “We sluiten niet uit dat we de actie op deze of andere manier nog eens herhalen.”
Centraal Beheer heeft meer dan 120.000 verzekerden op dergelijke verkeerspolissen.

Reageer op dit artikel