nieuws

Quion/Nationale Waarborg

Archief

Nationale Waarborg gaat bankgaranties tot e 70.000 leveren voor de Quion-labels Hypotrust en Generali. De bankgarantie wordt binnen twee werkdagen afgegeven en geldt tot een maand na de passeerdatum met een maximum van dertien maanden. Nationale Waarborg betrekt de garanties als agent van ING-dochter Nationale Borg.

Van Ameyde in EU
De Van Ameyde Groep heeft vestigingen geopend in negen nieuwe EU-lidstaten. In Hongarije had Van Ameyde al een kantoor. Het bedrijf is toegelaten om namens verzekeraars schadegevallen af te wikkelen in het kader van de groene kaart en de vierde Europese WAM-richtlijn, die verzekeraars verplicht om in elk EU-land een schaderegelaar te benoemen.
Direktbank en HDN
Ook Direktbank (Fortis) is klaar voor de 4.0-versie van hypothekennetwerk HDN. Begin deze maand werd het HDN-certificaat ontvangen. Ruim 85% van de hypotheekaanvragen wordt bij Direktbank via HDN ontvangen en afgehandeld.
Touw en China
De explosieve groei van de Chinese economie heeft Touw B&B Holding geïnspireerd tot een studie over de wijze waarop de maritieme sector zich in China zal ontwikkelen. De publicatie is onder de titel China Maritime 2004 te bestellen via www.touw-bb.com.
Rente DBV
DBV Hypotheken heeft de overbruggingsrente met 2,5% verlaagd. Dat tarief is voortaan gelijk aan het 3-jaars tarief voor hypotheken tot 125% van de executiewaarde. Het tarief is nu 4%.

Reageer op dit artikel