nieuws

PrimeLine start online kredietlabel Directa

Archief

Financieringsmaatschappij PrimeLine is sinds kort op internet actief met de site www.directa.nl, waar online of telefonisch een doorlopend krediet kan worden gesloten.

Klanten krijgen een gratis creditcard. Directa adverteert met een rentetarief van 5,7%, volgens eigen zeggen het laagste tarief voor een doorlopend krediet. De rente geldt voor bedragen vanaf e 10.000 en tot 1 november; na die datum wordt het tarief 7,9%. Van nieuwe klanten worden gratis de lopende leningen overgenomen. Verder wordt de Cash Service aangeboden: klanten kunnen online een aanvraag indienen om direct een bedrag tot e 15.000 op hun bankrekening te laten storten.
PrimeLine was tot vorig jaar volledig eigendom van SNS Reaal Invest, dat inmiddels 60% van de aandelen heeft verkocht aan het Franse bedrijf Cofinoga, onderdeel van de Galeries Lafayette-groep. Naast consumptief krediet houdt PrimeLine zich bezig met een aantal klantenkaartconcepten, waaronder de PrimeLine Creditcard, waarmee op meer dan 10.000 punten kan worden betaald en geld kan worden gepind bij ABN Amro en SNS Bank.

Reageer op dit artikel