nieuws

Primalert vergelijkt koopsommen op internet

Archief

Via het internetadres www.koopsomtop5.nl vergelijkt het Zeeuwse pensioenadviesbureau Primalert garantie- en beleggingskoopsommen van tientallen verzekeraars.

Volgens directielid Peter Baerts heeft Primalert vrijwel alle verzekeraars in zijn vergelijking opgenomen. “Ook van direct-writers als Centraal Beheer, Ohra en Robein hebben we de tarieven.” De aanbiedingen van de verzekeraars worden maandelijks ververst. “We vragen elke maand een opgave van de maatschappijen. Daarnaast kunnen ze zelf aangeven wanneer hun gegevens verouderd zijn”, aldus Baerts.
Onlangs adverteerde Primalert op de voorpagina van De Telegraaf met het internetadres. Het adres www.koopsomtop5.nl leidt door naar de pagina www.primalert.nl. De onderneming heeft verder nog het internetadres www.pensioen.it in gebruik. “Zo’n advertentie levert normaal enkele honderden extra hits op”, weet Baerts. “Maar ik moet zeggen dat ook het vermelden van ons telefoonnummer veel reacties opleverde.”
Primalert Financieel Advies is onderdeel van Bijdevaate Verzekeringen in Zierikzee. Dit volmachtbedrijf telt vijf vestigingen (twee in Zierikzee, Brouwershaven, Burgh Haamstede en Middelharnis), waar 45 mensen werken. Jongste aanwinst, begin dit jaar, is het NVA-lid Hanse en Verbeek Verzekeringen in Brouwershaven. Eigenaar van Bijdevaate is de 54-jarige Jan bij de Vaate.

Reageer op dit artikel