nieuws

Praktijkles over financiële planning

Archief

De Masteropleiding van de universiteit van Amsterdam verzorgt in samenwerking met de Stichting Persoonlijke Financiën een serie praktijklessen.

Deze serie bestaat uit vier bijeenkomsten per jaar, waarbij iedere keer een actueel onderwerp wordt behandeld door twee docenten uit het betreffende vakgebied.
De eerste bijeenkomst op 27 mei gaat over Pensioenen en Levensverzekeringen en wordt verzorgd door P. Weishaupt, zelfstandig gevestigd pensioenadviseur, en Gerard Tekelenburg van Amev.
Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn Sociaal Verzekeringsrecht, Huwelijksvermogens- en erfrecht en Fiscale Actualiteiten. De andere data zijn 16 september, 9 december en maart volgend jaar.
De kosten voor het volgen van één praktijkles, de zogeheten masterclass, bedragen e 275. Worden alle vier de lessen gevolgd, dan zijn de kosten e 225 per keer. De bijeenkomsten vinden plaats in het gebouw van de Amsterdam Graduate Business School van de Universiteit van Amsterdam. Meer informatie via tel. 020-525.41.12 of www.agbs.nl.mfp.

Reageer op dit artikel