nieuws

PPN nu Pensioen & Planning Nederland

Archief

De begin dit jaar gestarte pensioenadviesketen PPN gaat verder onder de naam Pensioen & Planning Nederland. De afkorting voor Pensioen Professionals Nederland vervalt.

De keten, gestart door de van Akkermans & Partners afkomstige Noach van Beusekom, telt momenteel tien deelnemers. Zij kennen als beloning veelal urendeclaraties en abonnementen. Met de nieuwe naam – die bij de start al was bedacht, maar nog niet is gebruikt – wil Van Beusekom meer financiële planners trekken. “Die doen nog te weinig aan pensioenen, terwijl pensioenadviseurs nog te weinig met financiële planning bezig zijn.”
PPN richt zich op advies voor de zakelijke markt over pensioen en (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden. De keten beschikt over zelf ontwikkelde advies- en planningssoftware, die PPN volgens Van Beusekom “een enorme voorsprong” geeft. “Want geen enkele netwerkorganisatie heeft op dit moment haar pensioencommunicatie richting de zakelijke markt uitgewerkt.”

Reageer op dit artikel