nieuws

Postbank biedt nu ook fondsen van concurrenten

Archief

Postbank-klanten kunnen sinds vorige week direct via hun girorekening ook beleggen in een selectie van tien beleggingsfondsen van binnenlandse en buitenlandse concurrenten.

Tijdens de actieperiode, die duurt tot 26 februari, betalen de klanten geen aan- en verkoopkosten. Aan- en verkoop kunnen plaatsvinden via Girotel of via de Girofoon. De te betalen beheervergoeding wordt verdeeld tussen Postbank (distributeur) en de fondsbeheerder. Na de actieperiode zijn de transactiekosten 0,3%.
De tien nieuwe fondsen zijn volgens Postbank de vlaggenschepen van Robeco, Fortis, ABN Amro, Morgan Stanley, HSBC, Merrill Lynch, Fidelity, JPMorgan Fleming en Ohra. De fondsen zijn onder te verdelen in aandelen en obligaties en vervolgens in wereldwijd, Europa of de VS.

Reageer op dit artikel