nieuws

Portefeuille Quion eenderde gegroeid

Archief

Facilitair hypotheekbedrijf Quion heeft de portefeuille aan beheerde hypotheken vorig jaar met e 1,5 mld uitgebreid tot e 5 mld.

Quion is sinds september actief en komt voort uit Hypotrust, dat nu als hypotheeklabel wordt gebruikt. Het bedrijf beheert voor een aantal geldverstrekkers de hypotheekportefeuille. In 2001 wist Quion een groei van e 1,1 mld te realiseren; vorig jaar is de groei met 36% gestegen tot e 1,5 mld.
Onlangs sloot Quion overeenkomsten met Conservatrix, NIB Capital en Financium voor de uitbesteding van de administratie. Er wordt nog gesproken met enkele partijen die actief willen worden op de hypotheekmarkt of hun backoffice willen uitbesteden. Quion verwacht het aantal medewerkers dit jaar uit te kunnen breiden van 100 naar 130.

Reageer op dit artikel