nieuws

Politieke steun voor Safe Traffic

Archief

Met steun van de politieke partij Mobiel Nederland wil de autoclub Safe Traffic een alternatief bieden voor de ANWB.

Belangrijkste doelstelling van Safe Traffic is de bevordering van de veiligheid in het verkeer. “Maar wij willen ook een kwalitatief goed en breed pakket aan diensten bieden”, aldus directeur Jos van Gorsel. “Wij willen mensen laten zien dat er meer is dan de ANWB.” Voor de pechhulpservice maakt de club gebruik van de bergers die ook ingezet worden voor ANWB-leden. “Wij werken samen met 1250 pechhulpspecialisten.”
Eén van de aanvullende diensten is de Safe Traffic belservice. “Dat is geen KPN-aanbod”, benadrukt Van Gorsel. “We hebben het telefoonnet van KPN nodig, maar zij kunnen geen lagere beltarieven bieden. Voor de goedkopere tarieven werken wij samen met MCI Worldcom en Euphony.” Leden van Safe Traffic kunnen elkaar 12,5% goedkoper bellen. Wie zich aanmeldt voor het belpakket, is een jaar gratis lid van Safe Traffic Pechhulp. Vanaf 2003 gaat Safe Traffic jaarlijks # 12,50 rekenen voor het clublidmaatschap. Vanaf # 37,50 is men ook verzekerd van pechhulp in de Benelux.
Om leden te werven, krijgt Safe Traffic steun van de stichting Pro Auto en de politieke partij Nederland Mobiel, die hun achterban gaan informeren. Dat zou een potentiële klantengroep van zo’n 50.000 mensen moeten opleveren. Van Gorsel meldt tot nu toe al enkele duizenden aanmeldingen te hebben gehad. Daarnaast trekt de site www.safe-traffic.nl. dagelijks 25.000 bezoekers.

Reageer op dit artikel