nieuws

Polishouders van Levob tevreden over performance

Archief

Klanten met een levenpolis van Levob zijn tevreden met de performance van hun maatschappij. Dit blijkt uit een steekproef van het Nipo in opdracht van de verzekeraar.

De telefonische steekproef werd gehouden in de maanden na september vorig jaar. De tweehonderd polishouders gaven Levob gemiddeld een 7,2 voor de snelheid, duidelijkheid en goede administratieve verwerking van polissen, offertes en brochures, die zij van de maatschappij ontvingen.
Van de ondervraagden liet 22% weten ook offertes van andere maatschappijen te hebben bekeken. Dat toch voor Levob werd gekozen, werd bepaald door de wens om alle verzekeringen bij één maatschappij te hebben (28%), door het hoogste rendement (22%) en op advies van de tussenpersoon (22%). De uitgereikte polis werd door 28% van de polishouders volledig gelezen; 55% nam alleen de kernpunten tot zich.

Reageer op dit artikel