nieuws

‘Polishouder moet alsnog kunnen overstappen om terreurdekking’

Archief

Ruim de helft van het intermediair vindt dat verzekerden alsnog een maand de tijd moeten krijgen om de wisselen van verzekeraar naar aanleiding van de beperking van de terreurdekking, blijkt uit een mini-enquête van Amev.

Amev had vorige maand op het extranet Cockpit de stelling geponeerd dat verzekerden alsnog moeten kunnen overstappen, omdat verzekeraars na de huis-aan-huismailing van het Verbond van Verzekeraars hun klanten nog eens individueel informeren. Op deze stelling reageerden 646 tussenpersonen; 53% was het daarmee eens, zo blijkt uit een artikel in het relatieblad Amev Info.
Vertrekkend directeur Marketing en Verkoop Edzo Doeve reageerde op de stelling: “Hiermee kan en mag ik het niet eens zijn. De nadere informatie moet gezien worden als een extra service richting de polishouder en leidt niet tot extra mogelijkheden om de polis op te zeggen. Het is niet zo dat wij de huis-aan-huisfolder niet duidelijk genoeg vonden. Met het meewerken aan die mailing kozen we tegelijk ook voor een eigen mailing waarin we klanten op polisniveau informeren”.

Reageer op dit artikel