nieuws

Pluijm laat klanten online vergelijken

Archief

NVA-lid Pluijm Assurantie uit Den Haag heeft een ‘Quick Scan’ ontwikkeld, waarmee bezoekers van www.pluijmassurantie.nl zelf een productvergelijking kunnen maken.

Elke bezoeker kan op de site in een kwartier een formulier invullen waarmee voor meerdere verzekeringen tegelijk een vergelijking kan worden gemaakt tussen ruim vijftig maatschappijen. Aan de hand van de antwoorden die de klant geeft, maakt Pluijm een schriftelijk advies. De bezoeker krijgt na het invullen e 5 op zijn bankrekening gestort.
“Ook als ‘virtuele tussenpersoon’ laten wij ons niet in het hoekje van de verdoemden zetten”, licht Marcus Pluijm toe. “Het wordt gewoon eens tijd dat wij, ook aan de politiek, duidelijk laten zien dat óók wij er voor de klant zijn en dat dit niet alleen aan de Consumentenbond is voorbehouden.”
Voordeel is volgens Pluijm dat de klant de beste verzekeringen van diverse maatschappijen kan sluiten. “Eén maatschappij is namelijk niet goed in alle verzekeringen.”

Reageer op dit artikel