nieuws

PGGM-personeel op de zaak naar de kapper

Archief

Personeel van pensioenfonds PGGM kan voortaan op de zaak naar de kapper. Verder komt er bij PGGM een stomerij, een foto-ontwikkelservice en kledingherstelservice en een boodschappendienst.

Deze zogeheten fringe-benefits maken deel uit van de nieuwe cao van het pensioenfonds. De cao voorziet verder in een loonsverhoging van 3,75% per 1 juni en een verhoging van de eindejaarsuitkering met 1%. Verder worden de mogelijkheden van kinderopvang en telewerken uitgebreid en zijn afspraken gemaakt over 36 uur werken in vier dagen.
Voor Unie-bestuurder Gerwin van der Lei is het de eerste keer dat hij dergelijke cao-afspraken maakt. “Vorig jaar werd PGGM nog eerste bij de verkiezing tot beste werkgever van het jaar in de financiële sector. Alsof dit nog niet genoeg was, hebben wij nu deze bijzondere afspraken gemaakt.”

Reageer op dit artikel