nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bij ZLM Verzekeringen in Goes is groepschef Schade & Acceptatie Leo Remijn (43) benoemd tot directeur Acceptatie & Verkoop. Marinus Schroevers (33) is directeur Schade geworden. Hij werkte eerst in de buitendienst. Samen met algemeen directeur Bram de Jonge vormen Remijn en Schroevers sinds 1 oktober de directie van ZLM.

Ronald Clark (57) is benoemd tot directievoorzitter Benelux, waaronder ook de grootzakelijke activiteiten van Zurich International (Nederland) vallen. Clark was voorheen directievoorzitter van het schade- en levenbedrijf van Zurich in België en Luxemburg. In zijn nieuwe functie volgt hij Peter van Geijtenbeek op, die is belast met de uitvoering van een internationaal project.
Manager Front Office & Processen Peter Tuyp (48) is vorige maand benoemd tot manager Fraudebeheersing, Security en Compliance bij Delta Lloyd Verzekeringen. Hij is de opvolger van Peter Roodenburg (59), die na een dienstverband van ruim 40 jaar met pensioen is gegaan. In die tijd bekleedde Roodenburg tal van functies waaronder directeur Transport/Medische Varia en manager Particuliere Verzekeringen. Verder was hij voorzitter van de Amsterdamse Beurs Club en de Stichting Assurantie Vakopleiding Amsterdam. Bij Delta Lloyd Zorg is Klaas Vellema met ingang van 1 november benoemd tot manager Relatiebeheer Ziekenfonds Verzekerden. Hiervoor was hij manager Claimafhandeling Ziektekosten. Projectmanager Janine Heinen is de opvolger van Vellema.
Allianz Global Risks heeft begin vorige maand drie nieuwe medewerkers aangesteld. Henk van Tongerloo (45), afkomstig van Avéro Achmea, is nu branchespecialist Brandverzekeringen (lokaal). Rob Mallant (44), die eerst acceptant Brandverzekering bij Gerling Konzern Allgemeine was, is branchespecialist Brandverzekeringen (internationaal). Verder is Eric Kerkhof (29) branchespecialist Technische Verzekeringen geworden. Hij was eerder werkzaam als schade-expert bij GAB Robins Takkenberg.
Onlangs is Jules The manager Marketing & Verkoop en lid van het Marketing Team van Ohra Bank in Arnhem geworden. Eerder was The onder andere directeur bij Future Card, een initiatief van het CNV en Axent/Aegon.
Bij Risk Executives zijn vorige maand vier nieuwe personen in dienst getreden in de functie van interim professional. William Dolstra (38), Daniëlle Thomassen (32), Joost van den Bovenkamp (25) en Sonny Pandelaki (29). Zij zijn afkomstig van respectievelijk Ameyde Interschade, Tremen en Cunningham Lindsey Tes. Hugo Dokter (30) zal per 17 november bij Risk Executives starten als relatie manager. Voorheen werkte hij als commercieel manager businessunit Threflex bij Thremen.
Fred Zwarts (47) is begin vorige maand begonnen als senior consultant Personenschade bij GAB Robins Takkenberg te Rotterdam. Daarnaast is hij commercieel manager van GSN, het claimshandling bedrijf van GAB Robins. Tot 2003 maakte hij deel uit van de maatschap Van Kouterik & Partners. Ir. Jeroen Gruter (39) is senior consultant bij de productgroep Aansprakelijkheid/CAR. Hij kwam van Crawford & Company. Verder is Sandra Voges (34) expert binnen de productgroep Personenschade en werkt vanuit kantoor Amsterdam. Voorheen was zij juridisch medewerker bij Red Bull GmbH.
Akkermans & Partners heeft Hans van Hoeckel, supportmanager Knowledge Support, begin deze maand aangesteld als directeur Sales Support.
Halverwege vorige maand heeft aandeelhouder Altran directeur Pim Engels en directeur Jan Laurens Lasonder benoemd tot managing director van DCE Consultants. Engels hield zich voorheen actief bezig met de strategische ontwikkeling van de organisatie en was verantwoordelijk voor de adviesgroep Pensioenen en Verzekeringen. Lasonder was verantwoordelijk voor de adviesgroep Banking & Investments.
Erik Pitlo (27), afkomstig van Nedasco Assuradeuren, is per 1 november in dienst gekomen bij Nova Dia.
Bij Palladyne Asset Management is Arjan de Rijke (34) onlangs gestart als accountmanager voor de regio Noord- en Zuid-Holland. Voorheen was hij adviseur Beleggingen bij Van ’t Riet Financial Planning. Jelle-Jeroen Lamkamp (31), afkomstig uit de ICT sector, is werkzaam op de backoffice.
Bij VVS Verzekeringen is Gerard van Hoof (54) in dienst getreden als senior accountmanager Intermediair. Hij was voorheen werkzaam bij diverse assurantiekantoren.
Inge de Mooij (40) is bij Numerando Werving & Selectie begonnen als consultant. Hiervoor werkte ze als consultant bij ICC in Rotterdam. Ook werkte ze als accountmanager bij de Rabobank en als rayonadviseur verzekeringen bij Dela.
Bij het Nationaal Centrum voor Preventie is Menno Plantenga aangesteld als manager Certificering. Hij wordt bij dit gezamenlijk instituut van verzekeraars, beveiligingsbedrijven en de overheid verantwoordelijk voor het erkennen van bedrijven en registreren van componenten. Plantenga was sinds 1992 algemeen directeur van het Nationaal Meetinstituut Van Swinden Laboratorium.
Miriam van Dongen (34) is begin deze maand benoemd tot gedelegeerd bestuurder en lid van de directie Delta Lloyd Life in België. Ze volgt Arnold Tierolf (42) op, die Delta Lloyd heeft verlaten. Van Dongen, sinds 1999 werkzaam bij Delta Lloyd, is nu directeur Corporate Development. Nita Studen-Kiliaan (49) neemt als manager Corporate Development haar taken over.

Reageer op dit artikel