nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Andre Pietjouw is begin vorige maand in dienst getreden bij Hannover Risk Consultants, een dochter van Hannover International Insurance. Pietjouw (35) is werkzaam als risico-preventiemedewerker. Hij is afkomstig van Crawford & Company. Bij Hannover International Insurance is Robbert Duvalois (39) sinds 1 oktober werkzaam als adjunct-directeur Brand- en Bedrijfsschadeverzekeringen. Hij is afkomstig van Aon.

Simon van Vuure is commissaris geworden bij levensverzekeraar Conservatrix en diens uitvaartdochters Nuvema en Hooghenraed (Huva). Van Vuure nam onlangs afscheid van Mercer ten Pas, waar hij negen jaar werkte. Daarvoor werkte hij kort voor de Kamerbeek Groep en 29 jaar voor Delta Lloyd. Ook was Van Vuure zes jaar lang voorzitter van het Actuarieel Genootschap.
Bij IG&H Management Consultants zijn vorige maand drie nieuwe medewerkers in dienst getreden. Maurice Ter Bogt (34) is project-director. In die functie is hij eindverantwoordelijk voor onder meer ketenintegratie in de financiële dienstverlening. Voorheen werkte hij voor DCE Management Consultants. Expert-consultant drs. Remco Jorna (32), afkomstig van Ernst & Young, houdt zich bezig met het managen van projecten op het gebied van ketenintegratie en de herinrichting van front-office systemen. Voormalig lid van het managementteam van Tjip ir. David ’t Hart (33), richt zich met name op de technische aspecten rondom ketenintegratie en standaardisatie.
Peter Verzuu (39), al drie jaar werkzaam bij de Onderlinge Verzekeringsmaatschappij voor Lopik-Cabauw, wordt per 1 december directeur. Hij volgt Hans van Kats op, die per die datum met prepensioen gaat.
Sinds begin vorige maand werkt Titia Holtz als researchmedewerkster bij Schade- en OnderzoeksBureau Hoofddorp. Zij werkte hiervoor bij Delta Lloyd.
Bij Lengkeek, Laarman & De Hosson is Nathan Briedé (28) begin deze maand gestart als expert CAR- en aansprakelijkheidsschaden. Hij kwam van Cunningham de Maaré.
Bij Quion is per 1 oktober Gert de Kiewit (35) begonnen als manager van de beleggingsadministratie. Hij heeft de afgelopen vier jaar bij Yacht Finance (Den Haag) als gedetacheerde bij diverse opdrachtgevers gewerkt. Daarvoor was hij werkzaam als administrateur bij een milieuadviesbureau.
De 39-jarige Steven Maijoor, decaan van de economische faculteit van de Universiteit van Maastricht, wordt per 1 april 2004 directeur bij de Autoriteit Financiële Markten. Maijoor wordt verantwoordelijk voor het toezicht op de financiële verslaggeving en op de accountants.
Twee nieuwe senior consultants zijn bij Werving&Selectie Financiële Branche in dienst getreden. Eelco de Haan (45), eerder pensioenadviseur bij Winterthur Levensverzekering en Hans Holthaus (57), die voorheen onder andere eigenaar-directeur van een handelsbedrijf was.
Overleden
Op 13 oktober is Jan Peter van Zijl plotseling overleden. De 52-jarige productiviteitsmanager en lid van het managementteam Sales Support van RVS trad in 1984 in dienst bij Victoria Vesta als bedrijfsarts. Na de fusie met RVS werd hij op 1 juli 2000 benoemd tot manager van de Medische Dienst/Arbodienst. Zijn laatste functie bekleedde hij sinds januari 2003.
Op 20 oktober is Jan Dekker (84) overleden. Hij was oprichter en oud-directeur van Assurantiekantoor J. Dekker BV in Eindhoven, dat hij in 1946 oprichtte.

Reageer op dit artikel