nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Ronald Nyssen is sinds 1 oktober algemeen directeur van het Amsterdamse assuradeurenbedrijf KSA Verzekeringen. Hij is hiermee de opvolger van Henk van Calcar, die deze functie vanaf 1 januari op interim-basis waarnam. KSA is een volle dochter van het Belgische Naviga (Omob). Nyssen is al vele jaren in diverse managementfuncties verbonden aan Omob, maar nog niet eerder in Nederland.

Afgelopen maand is Robin van der Goes als accountmanager aan de slag gegaan bij Deta Insurance. Van der Goes is afkomstig van ABN Amro Verzekeringen te Zwolle waar hij 26 jaar werkzaam is geweest.
Ruud Derksen (37) is als pensioenjurist in dienst getreden van Clifford Chance in Amsterdam, onderdeel van een wereldwijd opererend advocatenkantoor. Dekker komt van ABN Amro-dochter Consultas. Dit pensioenadviesbureau in Zwolle wordt nog dit najaar overgenomen door Aon.
Antoine Barkel (28) en Richard Peters (36) zijn bij Hypotrust werkzaam in de functie van accountmanager. Met hun komst is de buitendienst uitgebreid naar vier personen. Barkel is afkomstig van Falcon Leven, Peters heeft gewerkt bij Fortis/Amev.
Annemieke Calatz (35) is benoemd als hoofd Communicatie bij De Amersfoortse. Zij zal zich vooral gaan bezighouden met de verdere professionalisering van de communicatie. Corné Koenen (27) is bij De Amersfoortse begonnen als accountmanager voor de regio Zuidwest Nederland. Koenen komt bij Erasmus Verzekeringen vandaan.
Jim de Boer (54) geeft sinds begin september op interim-basis leiding aan de afdeling Marketing en Verkoop van SFB Verzekeringen, onderdeel van de SFB Groep. De Boer vertrok per 1 april bij Delta Lloyd, waar hij in 1999 directeur Marketing en Verkoop was geworden. Voordien werkte hij onder meer elf jaar bij Hooge Huys en tien jaar bij Zwolsche Algemeene.
Mr. Pieter Hakkennes (40) is afgelopen maand als personenschade-expert in dienst getreden bij Cunningham Boschman. Hij komt van Andriessen & Geurst in Den Bosch, waar hij begin 2000 aantrad als voorzitter van het managementteam en later als expert actief was. Voordien was Hakkennes hoofd van de schaderegelingsdienst van Interpolis.
Per 15 maart 2004 wordt ir. Karel Noordzij (57) de nieuwe voorzitter van de hoofddirectie van PGGM. In deze functie volgt hij Dick de Beus op die rond die tijd zijn 25-jarig directiejubileum bij PGGM viert en tevens afscheid neemt. Noordzij zal zich in de loop van dit najaar bij PGGM gaan inwerken.
Bij InterBank is mr. Cyr Smits (47) benoemd tot directeur Commercie. In deze functie geeft hij leiding aan de binnen- en buitendienst en de afdeling Marketing. Hij volgt in deze functie Henri Hofsteenge op. Smits was sinds 2001 directeur van Olympia Uitzendbureau.
Robert Pellinkhof (58) gaat met pensioen. Hij is bijna twintig jaar aan Levob verbonden geweest als directeur Zorg en als directeur Schade. Hij is vorig jaar als directeur Schade opgevolgd door René Bins. De afscheidsreceptie vindt plaats op donderdag 23 oktober van 16.30 uur tot 18.15 uur in het Atrium van het Levob-gebouw, Storkstaat 12 in Leusden. Pellinkhof blijft bestuurslid van de Beroepscommisise WTZ, het klachteninstituut voor standaard(pakket)polissen.
Overleden
Op 81-jarige leeftijd is plotseling overleden Piet Schneider, medeoprichter van het Alkmaarse assuradeurenbedrijf Turien & Co. Schneider is vanaf 1947 tot 1990 aan het bedrijf verbonden geweest.

Reageer op dit artikel