nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Voormalig assurantieman Menno Kenter (34) is benoemd tot marketing directeur van Overture Nederland, onderdeel van een internationaal bedrijf dat zich toelegt op commerciële internetzoekdiensten. Kenter begon in 1992 zijn loopbaan bij kredietverzekeraar NCM. Hij richtte in 1998 de Kenter Verzekeringgroep op. In 2000 startte hij zijn carrière in de internetindustrie bij Newconomy. Na een korte periode als operational manager bij BuyOnline trad hij in dienst bij PinkRoccade IT Management waar hij verantwoordelijk was voor e-Business Accounts.

Evert Lekkerkerker (47) is lid geworden van de raad van bestuur van Dexia Bank Nederland. Lekkerkerker werkte de laatste 2,5 jaar bij Friesland Bank en vervulde daarvoor vijftien jaar lang diverse managementfuncties bij Aegon. Legio Lease, nu onderdeel van Dexia Bank en belaagd door vele klanten, was in die periode nog eigendom van Aegon.
Onlangs is Michiel Bodt (27) in dienst getreden bij HDS Groep als bouwkundig taxateur. Hij was hiervoor projectontwikkelaar bij een vastgoedbedrijf.
Afscheid
Koos Vermeulen (53) stopt op 1 november als holdingdirecteur van uitvaartverzekeraar en -verzorger Yarden. Hij heeft zijn taken al overgedragen aan algemeen directeur Peter van Wageningen. Vermeulen was sinds 1994 directeur van Yarden-fusiepartner AVVL.

Reageer op dit artikel