nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Jaap Wielaart (40) wordt op 1 oktober commercieel directeur van de marktorganisatie Mens & Werk Bedrijfszorg van Interpolis. Deze marktorganisatie (één van de zeven van Interpolis) omvat Arbo-dienstenverlening en reïntegratiediensten. Het gaat hierbij onder meer om Commit Arbo en de reïntegratiebedrijven Relan en BMW-groep. Wielaart is nu nog algemeen directeur van Rabobank Midden-IJsselmonde. Wielaart volgt Saskia Brasser op, die haar functie enige tijd geleden heeft neergelegd.

Han van Gerven (40), financieel planner bij CFP Consultants, is vandaag aan de slag gegaan als directeur en medevennoot van FAB Leven. Hij is de opvolger van Twan Kouwenberg.
De nieuwe branchemanager Financiële Dienstverlening bij Tempo Team is Roelof Vellinga. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de grote accounts. De 38-jarige Vellinga werkte hiervoor bij Adecco als sectormanager zakelijke financiële dienstverlening en callcenters.
Bij de MNF Bank is Antoon Splinter (40) begin vorige maand directeur geworden. Hij volgt van Wim van Wingerden op die met pensioen is gegaan. Splinter komt van Zurich Financial Services. Binnen Zurich was Splinter eerder als directeur Leven, in samenwerking met Bouwfonds Hypotheken, nauw betrokken bij de ontwikkeling van Zurich Hypotheken.
Berend Stokkermans (33) is gepromoveerd tot hoofd Marketing van De Amersfoortse. Stokkermans was op die afdeling al teamleider en begon in 1998 bij De Amersfoortse als productmanager. Hij volgt Guido Gerritsen op, die in mei vertrok naar detacheringsbureau For all Finance
Vorige maand heeft Chubb Bert Gras aangesteld als property-specialist op de brandafdeling. Gras werkte eerder ruim zeventien jaar bij Delta Lloyd. In zijn laatste functie daar was hij senior acceptatiespecialist brand.
Adri van Diemen (41) is vorige maand begonnen bij Quion. Als manager Portefeuillebegeleiding is hij onder andere verantwoordelijk voor de hypotheekportefeuille. Van Diemen werkte hiervoor bij Bouwfonds Hypotheken en Stater Nederland.

Reageer op dit artikel