nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Annemiek Opsteeg (41), manager Commerciële Zaken Collectief en al achttien jaar werkzaam bij CZ, wordt per 1 september directeur Commerciële Zaken Collectief. Zij is de opvolger van Jan Kamsma (59) die binnenkort met de vut gaat.

Bij Bovemij is Adrie van Uden (39) manager Informatie- en Communicatietechnologie geworden. Uden, die in 1993 begon bij Bovemij, was hoofd systeemontwikkeling.
Allianz Global Risks Nederland heeft begin deze maand Erik Hartkoren benoemd tot directeur. Hij is de opvolger van Kees Krijgsman die zich zal richten op de schadeverzekeringsactiviteiten binnen de groepsdirectie van Allianz Nederland Groep. Hartkoren was hiervoor directeur van Allianz Risks Consultants. André Mol is begin deze maand branchedirecteur Aansprakelijkheidsverzekeringen- en Overige-variaverzekeringen geworden. Hij volgt Frits van der Schaaf op, die met prepensioen gaat. Henk Kanters, hiervoor afdelingsdirecteur Varia bij Erasmus, is sinds kort manager Aansprakelijkheidsverzekeringen. Verder is Frank Fransen naast hoofd Marketing BU Tussenpersonen, de nieuwe externe woordvoerder van de Allianz Nederland Groep.
Zelfstandig gevestigd interim-marketeer Piet Zee (42) is bij Fundum in dienst getreden als manager Marketing & Business Development. Arie Bezemer(52) is begonnen als sales-manager. Voorheen werkt hij voor Yarden.
Bas Snijders (43), directeur Funding bij SNS Bank, is bij Aegon benoemt tot directeur Group Treasury en zal hier na de zomer in dienst treden. Snijders werkte onder meer voor Barclays Capital, ABN Amro en Chase Manhattan.
Jubileum
Hans Schaft (59) , directeur bij Cunningham Lindsey Marine, werkt al veertig jaar met veel plezier in de verzekeringsbranche. Hij begon zijn carrière in 1963 als expert. Van zijn 40-jarige loopbaan werkte hij 35 jaar bij Cunningham Lindsey Marine en Schaft is nog niet van plan te stoppen. Op 12 juni wordt hem een receptie aangeboden

Reageer op dit artikel