nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Inkooporganisatie en facilitair bedrijf Finsys heeft het accountteam verstrekt met Rob van Schaik. Hij wordt accountmanager voor de regio Randstad. Van Schaik is ruim twintig jaar werkzaam geweest als zelfstandig tussenpersoon. Hij was franchisenemer van de Gulden Adviseursgroep dat gebruik maakt van de diensten van Finsys. Van Schaik heeft zijn kantoor verkocht en gaat voor Finsys op zoek naar nieuwe kantoren.

Eric Helsloot (36) is begin deze maand begonnen als acceptant bij Delta Lloyd-dochter Praevenio. Zijn aandachtsgebied is machinebreuk-, computer- en garantieverzekeringen. Helsloot was eerder werkzaam bij Gerling en Fortis Corporate Insurance.
Bij Direktbank is Roel van der Wielen (32) gestart als accountmanager voor de regio Noord Holland, Groningen en Friesland. Hiervoor werkte hij als commercieel manager Hypotheken en Externe Zaken bij Makelaarshuis Nederland.
Angela van der Wekken (26) is aan de slag gegaan bij Risk Executives als interim-professional. Zij komt van CED Claimsservice waar zij als schadebehandelaar werkte.
Zelfstandig ondernemer Marco Kole (33) werkt sinds kort bij hypotheekbank Westland/Utrecht als accountmanager in de regio Rotterdam. In deze functie zal hij onder andere tussenpersonen adviseren op het gebied van particuliere kredietverlening en hypothecaire kredieten.
Bouwkundig adviseur bij Snoeren Bouwmanagement Roel Donkers (26), is overgestapt naar de HDS Groep waar hij sinds vorige maand als bouwkundig taxateur werkt.
Harry Horsmeier(47) wordt per 1 juni manager Nederland van Tillinghast Towers Perrin. Hij is nu nog concernactuaris van Fortis. Horsmeier zal leidinggeven aan het team actuarissen en management-consultants, dat zich bezighoudt met financiële rapportages, distributie- en verkoopeffectiviteit en kapitaalmanagement voor leven- en schadeverzekeraars.
Jan Nijssen (49), voorzitter van het management committee ING Central Europe, wordt per 1 juli benoemd tot hoofd van de wereldwijde pensioenactiviteiten van de ING Groep. Op die datum wordt hij tevens lid van het executive committee ING Americas en ING Asia/Pacific.
John Westerbrink (46) is sinds kort commercieel directeur bij pensioenverzekeraar Optas. Hij was directeur ING Pensioen Services.
Mark Vos (Crawford & Company) is deze maand benoemd tot vice-voorzitter van Fudei, de overkoepelende Europese federatie van expertiseorganisaties. Dit betekent tevens dat Vos, die plaatsvervangend voorzitter is van Bureau Coördinatie Expertise-organisaties (BCE), in 2004 de huidige Fuedi-voorzitter, de Italiaan Marco Cincotti, zal opvolgen als voorzitter.
Van Ameyde Interschade te Rijswijk heeft drie nieuwe werknemers aangetrokken. Edwin Haverbus en Alfred Marijnus zijn gestart als personenschadedeskundigen in de binnendienst. Haverbus is afkomstig van Aegon Schade en Marijnus is werkzaam geweest bij Nationale-Nederlanden en bij Fortis Corporate Insurance. Emile Dinklo is sinds begin deze maand als personenschadedeskundige werkzaam in zowel de binnen- als de buitendienst. Hij is eerder werkzaam geweest bij Sterpolis en CEDP.
Overleden
Op vrijdag 9 mei is op 76-jarige leeftijd Jaap van Kampen overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Van Kampen stond in 1965 aan de wieg van volmachtbedrijf Van Kampen Groep, dat vijf werkmaatschappijen en tachtig medewerkers telt.

Reageer op dit artikel