nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Gerald Santing treedt per 1 april in dienst bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam. Santing (55) is afkomstig van Deloitte en wordt de vierde directeur van AFM.

Otto Hoedemaker (38) die onlangs in dienst kwam bij DCE Consultants werkt daar voor de adviesgroep Insurance & Pensions. Hij werkte voorheen bij Blue Sky Group en ING Bank.
Bij Monuta gaat ir. Lex Leenen, adjunct-directeur ondersteunende diensten, de werkzaamheden overnemen van adjunct-directeur Uitvaartzorg en -verzekeringen Lenno Jol, die het bedrijf per 1 mei zal verlaten.
Welke Financiële diensten is uitgebreid met twee nieuwe accountmanagers. Jan Rodenburg is gestart in het rayon Zuidoost Nederland. Hij werkte hiervoor bij Finenzo. Voor het rayon Noordwest Nederland is René Koer nu verantwoordelijk.
Loes Smit, die van SNS komt, is bij het Nederland Financieel Instituut aangenomen als commercieel binnendienst medewerker.
Dutch Insurance Network heeft Maurits Ouweneel (28) aangesteld als accountmanager. Ouweneel werkte voorheen bij onder andere Sijtsma Verzekerings Groep te Veenendaal en binnen de ICT-branche waar hij als projectleider actief was.
Begin deze maand is Arjan van Ooijen, Nivre-expert en jurist, bij Korevaar van Dijk in dienst getreden. Voorheen was hij werkzaam bij FNV Ledenservice.
Bij Erasmus Verzekeringen is Frank van Golstein Brouwers (45) benoemd tot salesmanager. Hiervoor was hij regiomanager Zuidoost Nederland.
Anne-Marie Dupont (40), voorheen schadebehandelaar bij Wuthrich, is accountmanager geworden bij CED Bergweg.
Bionda Bom (30) al vijf jaar werkzaam bij Amedes Nederland, is sinds 1 januari commercieel manager en vormt samen met de algemeen directeur, Sylvia Riper het managementteam van Amedes. Sjoerd Pustjens (26) is er onlangs begonnen als pensioenspecialist. Hij werkte eerder bij Akkermans & Partners. Verder is Neil van Sluijs (25) trainee verzekeringsspecialist.
Leo Mertens (56), directeur van kantoor F. van Lanschot Bankiers in Breda, is begin deze maand directeur geworden van het kantoor in Roosendaal. Hij is de opvolger van Mart Franken (51) die per 1 februari directeur werd van de regionale business unit in Breda. Wiel van Ewijk is per die datum benoemd tot directeur van kantoor in Breda. Hij was directeur in Goes. Voor die functie is nog geen opvolger.
Per 1 maart start Erwin Hageman (35) als accountmanager bij ArboDuo. Zijn werkgebied wordt Noord Nederland. Hageman was professionele topsporter en zelfstandig ondernemer.
Bij onderzoeksbureau Schalke & Partners is Harry van de Vranden aangesteld als manager Marketing & Sales. Voorheen was hij als operationeel manager actief binnen de mode-branche.
Vorige maand heeft Maarten Segboer bij Generali de overstap gemaakt van relatiebeheerder naar accountmanager. Zijn werkgebied is de regio Amsterdam.
Monique Wesly, woordvoerder bij Levob, zal per 1 maart starten op het hoofdkantoor van DA-drogisterijen in de functie van manager Interne Communicatie & PR.
Obvion heeft begin vorige maand drie nieuwe mensen aangenomen. In de regio Zuidholland-Zuid en momenteel ook Zuidholland-Noord werkt Urdise Landus (33) als accountmanager. Zij was hiervoor accountmanager bij AXA. Het werkgebied van accountmanager Rob Buijs (36), voormalig hoofd Hypotheken bij assurantiekantoor Evers, is Midden-Nederland en Flevoland. Accountmanager Ralf Gerritsen (30) die eerder als hypotheekadviseur werkte bij Steens/De la Haye/Wal/Dogge, heeft als werkterrein Zuid-Limburg. Verder is Rolf Rozestraten (42), voorheen accountmanager binnen Obvion, nu werkzaam als salesmanager. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing van een zestal accountmanagers.
Erna Kuiper (30) is sinds 1 februari in dienst bij IG&H als projectmanager. Zij kwam van Spaarbeleg. De nieuwe IG&H consultant Astrid Gombert (27) was voorheen organisatieadviseur bij Leeuwendaal.
Bij HDS Groep zijn begin dit jaar zes nieuwe taxateurs in dienst getreden. Werkzaam op kantoor HDS Amsterdam zijn bouwkundig taxateur Kees Bregman (35) en Robin Prinsen (28). Aangesteld op HDS Kanoor Zwolle zijn bouwkundig taxateur Gerko van den Akker (25) en Xander Lenis (25) alsmede inventaris taxateur Saman Bedawi (31). Daarnaast werkt Ruud Korten (27) als bouwkundig taxateur op kantoor HDS Weert.
Paul de Waal (36) is begin deze maand gestart als accountmanager buitendienst voor de business unit Retail bij Bouwfonds Hypotheken. Hij is verantwoordelijk voor de Zuid-Hollandse eilanden, West-Brabant en de provincie Zeeland. De Waal was eerder accountmanager bij Avéro.
Bart Kling (37) is per 1 januari in dienst getreden van Watson Wyatt Insurance Consulting. Kling houdt zich daar bezig met de uitbreiding van de actuariële en strategische dienstverlening aan schade- en zorgverzekeraars. Hij was concernactuaris en certificerend actuaris bij Levob. John Oostveen (48) is per 1 februari vertrokken als directeur bij Levob Bank. Zijn taken worden overgenomen door Peter van den Bosch, die samen met Oostveen het directieteam vormde. Oostveen is directeur geworden bij het Waarborgfonds Sociale Woningbouw.
Overleden
Niek Coomans (56), sinds 1976 fotograaf van Nationale-Nederlanden en ING Groep, is op 30 januari overleden

Reageer op dit artikel