nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Louis Blank (60), directeur In- en Externe Betrekkingen van VVAA Groep, is met pensioen gegaan. Hij is opgevolgd door drs. Ian van Veen (38), sinds vorig jaar directeur Marketing. Hij kwam ruim twee jaar geleden in dienst en werd vorig jaar zomer benoemd tot directeur Marketing. Nu heeft hij ook de portefeuille van Blank erbij gekregen. Als gevolg van de pensionering van Blank is Frank Reddering (59) benoemd tot statutair directeur van het levenbedrijf. Hij was al statutair directeur van het schadebedrijf. Tot commissaris is benoemd Victor Goedvolk (60), voormalig hoofddirectielid van Fortis ASR.

Peter Wensveen (54) is sinds kort directievoorzitter van de marktorganisatie Mens & Werk Bedrijfszorg van Interpolis. Tot dit onderdeel behoren onder meer arbodienst Commit en reïntegratiebedrijf Salto. Wensveen was (sinds 2000) bij Interpolis directeur Concern ICT. Wensveen is Aalko van der Veen (56) opgevolgd, die buiten Interpolis weer is gaan werken als organisatieadviseur. Mens & Werk Bedrijfszorg (1.400 medewerkers, bestuurscentrum in De Meern) houdt zich bezig met werknemersinzetbaarheid (verzuimbeheersing, -preventie en reïntegratie). Het directieteam bestaat voorts uit Jaap Wielaart en Maas Simon.
IG&H Management Consultants is een samenwerking gestart met Huub Deterd en diens bedrijf Holland Sourcing. Deterd was voorheen als directeur bij Pink Roccade Finance verantwoordelijk voor de uitbestedingsactiviteiten voor de financiële dienstverlening.
De internationale verzekeraarsorganisatie CEA heeft Uwe Breuer, directeur bij R+V Allgemeine Versicherung AG in Duitsland, benoemd tot voorzitter van de commissie voor ongevallenverzekeringen. Hij volgt AXA-directeur Jean Royer op.
Olaf Nikkels is overgestapt naar QM Contra-Expertise. Hij komt van het eveneens in Eindhoven gevestigde bureau Von Reth. Hij gaat zich als contra-expert vooral bezighouden met schades aan inboedels, goederen en inventarissen.
Aad Slot (45) is sinds vorige maand manager Zorg & Inkomen bij Avéro Achmea. Het betreft een nieuwe functie die mede is gecreëerd vanwege overname van de portefeuilles van Levob en AXA. Slot, die afkomstig is van Meeùs waar hij regiodirecteur was, is ruim twintig jaar actief in de intermediairmarkt.
Stater heeft begin vorige maand Erik Roelofs in dienst genomen als accountmanager. Hij zal in deze functie een aantal accounts gaan managen, alsmede diverse speciale projecten gaan initiëren. Roelofs komt van American Express Services Europe.
De verkooporganisatie van Nationaal Spaarfonds (Delta Lloyd Groep) is onlangs versterkt met twee nieuwe regiomanagers. Michel Spaans (38) is sinds vorige maand manager van regio Noord-Holland. Voorheen werkte Spaans als financieel adviseur bij RVS en Duinrand Financiële Diensten. Arnold de Jong (35) werkt in de regio Oost-Nederland. Hij werkte hiervoor bij Aegon Spaarbeleg en OBP.
Carlijn van Gulik, afkomstig van Vedior Personeelsdiensten, is bij ibs/Astrea in dienst getreden als consultant Werving & Selectie. Paul Haers is naast zijn functie als managing-consultant, productspecialist Detacheringen geworden binnen ibs/Astrea.
Jan Meijer (41) en Marie-Christine Witteman (45) zijn senior-manager geworden van het onderdeel Pensions, Actuarial & Insurance Services van PricewaterhouseCoopers Human Resource Services. Witteman had een eigen pensioenjuridisch adviesbureau en Meijer komt van de Pensioen- & Verzekeringskamer.
Leon Louter is bij Delta Lloyd benoemd tot manager Ketens & Sales. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de soft-franchiseorganisaties. Louter (36) was eerder werkzaam als accountmanager.

Reageer op dit artikel