nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Drs. Dolf Santbulte (51) is de nieuwe secretaris Algemene Beleidszaken van het Verbond. Hij is de opvolger van drs. Willem Terwisscha van Scheltinga, die deze functie bekleedde sinds mei 2000 en nu benoemd is tot directiesecretaris en secretaris van het Verbondsbestuur. Santbulte was hiervoor 25 jaar lang werkzaam bij Nationale-Nederlanden in diverse managementfuncties, recentelijk als hoofd Consultancy en Programma directeur ING Nederland Intermediair.

Elsbeth Bloemert (24), afgestudeerd in de verzekeringsbranche, is onlangs bij Hemelaar & Neele Financieel Consultants in dienst gekomen. Zij zal zich bezighouden met de problematiek rondom de invoering van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD}.
Per 1 november 2004 is Hugo Wegbrans benoemd tot chief executive officer bij assurantiemakelaar Willis. Hij volgt Ad Konijnendijk op, die bestuursvoorzitter is geworden.
Hans Schaacke (54), die momenteel deel uit maakt van het directieteam van de centrale HRM-eenheid van Interpolis, wordt per 1 december directeur van HRM. Hij volgt Jan Engelen (45) op, die verantwoordelijk wordt voor Risk Management binnen het Interpolis-concern.
Falcon Leven heeft Rijn van der Linden aangesteld als commercieel manager Special Deals. Van der Linden werkte voorheen onder andere bij NN en Stad Rotterdam.
Paul Wessels, sinds 1997 commercieel manager bij DBV Hypotheken, is overgestapt naar GMAC Hypotheken. Hij wordt daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de GMAC Hypotheek Desk, die fungeert als frontoffice voor het intermediair dat aanvragen rechtstreeks bij GMAC – en niet via Stater – indient.
Frank van Nijnatten (43), eerder werkzaam bij Fujicolor Benelux, is bij Lancyr Groep in Tilburg in dienst getreden als directeur ICT.
Bij de Accident & Health Divisie van AIG Europe (Netherlands) is Ton Waldschmit (43) sinds 1 november profitcenter-manager Nederland. Waldschmit, sinds 1986 werkzaam in de assurantiebranche, is de opvolger van Patrick Mahieu, die is toegetreden tot het Europees management van de Accident & Health Divisie van AIG in Parijs, waar hij verantwoordelijk wordt voor distributie en productontwikkeling. Per 1 december versterkt Egon Bril als accountmanager het verkoopteam van de betreffende divisie van AIG in Rotterdam.
Na een dienstverband van ruim 43 jaar neemt Dick Levering (61) op 1 december afscheid van Erasmus Verzekeringen. Levering begon zijn loopbaan bij Erasmus – toen nog O.W.J. Schlencker & R.J. Bicker Caarten Van Overzee en Co – op de Boekhouding. In 1968 werd hij inspecteur. Sinds 2001 is hij werkzaam geweest op de afdeling Acceptatie Particulieren.
Overleden
Wout Schoeman is vorige week tijdens een vakantie in Zuid-Afrika in zijn slaap overleden. Hij was grondlegger en meerderheidsaandeelhouder van de Schoeman Groep (Veenendaal), waaraan hij 35 jaar leiding gaf. Schoeman werd zestig jaar.

Reageer op dit artikel