nieuws

Perceval stoot intermediairactiviteiten af

Archief

Het Rijswijkse bedrijf Perceval, actief op het terrein van online employee-benefits (EB), heeft besloten zijn intermediair-activiteiten af te stoten om “discussie en onduidelijkheden te voorkomen”.

Perceval richt zich op intermediairs die werkgevers willen ondersteunen op het terrein van employee-benefits. Perceval heeft voor deze ondersteuning een digitale infrastructuur, eBenefits, ontworpen. Hiermee kunnen tussenpersonen, werkgevers en werknemers online inzage krijgen en mutaties doorvoeren in de voor hun geldende employee-benefits. Door gebruik te maken van deze online infrastructuur zouden de beheerskosten en kosten van de administratieve overhead bij bedrijven omlaag moeten gaan.
Daarnaast fungeerde Perceval tevens als assurantietussenpersoon voor die werkgevers die hun gehele employee-benefits in één hand wilden houden. Deze activiteit heeft het bedrijf nu afgestoten. Perceval houdt zich alleen nog bezig met het beheer en de ontwikkeling van de digitale infrastructuur en de ondersteuning van assurantiekantoren die op deze digitale manier van werken willen overstappen.

Reageer op dit artikel