nieuws

Pensioenjaar op kosten RVS

Archief

RVS verloot deze maand onder twee Nederlanders een jaar lang pensioen.

De acties zijn onderdeel van de lopende reclamecampagne van RVS, waarin RVS-adviseurs de hoofdrol spelen. Die campagne is uitgebreid met tijdschrift- en dagbladadvertenties.
Het eerste ‘pensioenjaar’ verloot RVS onder iedereen die deze maand een afspraak voor een pensioenadvies maakt. De winnaar krijgt begin volgend jaar te horen dat hij een jaar eerder kan stoppen met werken, op kosten van RVS. Verder heeft een luisteraar van Yorin-radioprogramma ‘Jensen in de middag’ een verblijf van een jaar gewonnen in een luxueuze villa in het Portugese Vale do Lobo, inclusief een maandelijkse bijdrage in het levensonderhoud van e 2.500. RVS was twee weken lang hoofdsponsor van de Yorin FM-actie Pre Pensioen Experience.

Reageer op dit artikel