nieuws

Pensioendesk roert de trom

Archief

Pensioendesk is een campagne gestart die is gericht op het midden- en kleinbedrijf (mkb).

De campagne is gebaseerd op drie onderdelen: de nieuwe dienst ‘Pensioendesk Adviesrapport’, een speciale bijlage bij het zakenblad Bizz en dertig regionale workshops. Radiocommercials, advertenties en banners moeten dit geheel ondersteunen. Pensioendesk verwacht door de campagne veel leads voor de aangesloten vestigingen te genereren.
Het Pensioendesk Adviesrapport is de naam voor een objectieve analyse van een (semi)collectieve pensioenregeling. Een ondernemer of werkgever moet voor een rapport plus mondelinge toelichting van een Pensioendesk-adviseur e 985 (excl. btw) betalen.
In samenwerking met het zakenblad Bizz is een vijftig pagina’s tellend magazine (‘Pensioenspecial’) gemaakt. De pensioenspecial verschijnt als extra bijlage bij Bizz (oplage 175.000). Er staan onder meer bijdragen in van leidinggevenden van zeven verzekeraars: Avéro Achmea, Hooge Huys, Nationale-Nederlanden, Aegon, Delta Lloyd, Zurich en Zwitserleven.
Vanaf 8 mei organiseert Pensioendesk verder nog dertig pensioenworkshops, dit keer in samenwerking met Elsevier Baard. De workshops worden in bijna alle Pensioendesk-regio’s gehouden. De franchiseketen telt in totaal 38 vestigingen. Belangstellenden kunnen zich voor de workshops opgeven via internet: www.pensioendesk.nl.

Reageer op dit artikel