nieuws

Pensioendesk krijgt toegang tot detailhandel

Archief

Pensioendesk Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met SuperGarant Verzekeringen. De franchiseketen krijgt hierdoor toegang tot ondernemers in de detailhandel die klant zijn van SuperGarant, zoals Albert Heyn, Jamin, Lampenier, Hema en Etos.

“SuperGarant is gespecialiseerd in zakelijke schadeverzekeringen”, zegt SuperGarant-directeur Guus Mineur. “Maar van onze cliënten krijgen we steeds vaker vragen over pensioen. Die vragen spelen we in het vervolg door aan de dichtstbijzijnde Pensioendesk-vestiging.”
Pensioendesk telt inmiddels veertig kantoren, afkomstig van 36 franchisenemers. Een jaar geleden waren dat er nog dertig. “Dankzij die groei is de omzet 2003 ongeveer 15% hoger uitgekomen dan het jaar ervoor”, aldus directeur Henk Doornewaard. Over 2002 maakte Pensioendesk melding van een deelnemeromzet van e 160 mln tot e 165 mln (premie maal duur). Doornewaard is blij met de samenwerking met SuperGarant: “Pensioendesk, met ondernemers als belangrijke doelgroep, is nog niet zo vertegenwoordigd binnen de foodsector.”
De hofleveranciers van Pensioendesk zijn: Aegon, Avéro, Delta Lloyd, Hooge Huys, Nationale-Nederlanden, Zwitserleven en De Amersfoortse; de laatste is vastgelegd als vervanger van het verdwenen label Zurich. De centrale franchiseorganisatie heeft zijn kantoor aan de Amsterdamse Hogehilweg inmiddels verruild voor een pand in Baarn. “Het staat net buiten Baarn, in een bosrijke omgeving”, aldus Doornewaard, die de omgeving voor hem en de tien medewerkers inschat als “meer inspirerend”.

Reageer op dit artikel