nieuws

Pensioenactie Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd heeft twee nieuwe pensioenproducten geïntroduceerd: een individuele en een collectieve variant van het Persoonlijk Pensioen Plan, een universal-lifeverzekering.

Een verkoopactie, die loopt tot 30 juni, moet de productie van het Persoonlijk Pensioen Plan Individueel stimuleren. Tussenpersonen krijgen e 25 bonusprovisie als een polis online wordt gesloten via het Digitaal Domein van Delta Lloyd. Standaard bestaat de beloning uit (maximaal 8%) afsluitprovisie en (maximaal 11%) doorlopende provisie, plus maximaal 1% bonusprovisie. Binnen de maxima van de “basis- en continuatieprovisie” kan de tussenpersoon naar hartelust variëren.
Premies kunnen belegd worden in 21 beleggingsfondsen. Het Persoonlijk Pensioen Plan Individueel, aangepast aan de jongste PSW-eisen, wordt vooralsnog gevoerd naast het bestaande Delta Life Pensioen. “Op termijn wordt Delta Life Pensioen vervangen”, zegt Delta Lloyd.
Het Persoonlijk Pensioen Plan Collectief heeft als noviteit de mogelijkheid van afsluitprovisie (max. 10%), naast doorlopende provisie (max. 11%). Verder zijn de voorwaarden versoepeld (tot twee of meer deelnemers en minimaal e 2.500 aanvangspremie) waardoor de regeling nu geschikt is voor het midden- en kleinbedrijf.

Reageer op dit artikel