nieuws

PE-café op herhaling

Archief

Nibe-SVV houdt op 13 en 14 november in Bilthoven opnieuw het Permanente Educatie-café, beter bekend als het PE-café. Deelnemers kiezen zelf de onderwerpen, waarin zij hun kennis willen bijspijkeren.

Tijdens de twee dagen worden doorlopend workshops gegeven waarbij de benodigde PE-punten (FFP, NBVA en NVA) voor dit jaar nog behaald kunnen worden. De workshops duren één, respectievelijk drie uur. Het PE-café richt zich onder meer op financiële planners, accountmanagers particuliere cliënten, accountmanagers ondernemers, assurantietussenpersonen en zelfstandig gevestigde financiële dienstverleners.
De workshops die gegeven worden, behandelen de volgende onderwerpen: sociale zekerheid, levensverzekeringen en pensioenen, sparen en beleggen, belastingen, integratieve casuïstiekbehandeling, financieringen en huwelijksvermogen en erfrecht.
De kosten voor de eerste workshop van drie uur bedragen e 295 en voor de eerste drie workshops van één uur e 100 per uur. Na drie gevolgde uren zijn de kosten e 150 voor elke drie-uursworkshop en e 75 voor iedere workshop van één uur.
Informatie kan verkregen worden via de website www.nibesvv.nl. Een brochure is opvraagbaar via evenementen@nibesvv.nl, ter attentie van Annemarie Burgers.

Reageer op dit artikel