nieuws

Partners Winter & De Bruin na negen jaar uit elkaar

Archief

Na negen jaar samenwerking gaan de partners van assurantiebedrijf Winter & De Bruin Financiële Diensten in Arnhem uit elkaar. In het NBVA-kantoor heeft Amev, via financieringsmaatschappij Asam, een belang van 30%.

De opsplitsing van NBVA-lid Winter & De Bruin (negen medewerkers) is in goede harmonie gegaan, zegt scheidend compagnon Leen Winter (36). “Het is negen jaar een erg goed huwelijk geweest. Verschil van inzicht over de toekomst heeft mij echter doen besluiten om zelfstandig door te gaan.”
Desgevraagd licht Winter toe dat hem de rol van kantoormanager de laatste jaren steeds moeilijker is afgegaan. “Ik ben een commerciële man, geen bureauman. Ik houd me veel liever bezig het adviseren van klanten dan het runnen van een kantoor.”
De achterblijvende compagnon Paul de Bruin (42) zet de activiteiten voort onder een nieuwe bedrijfsnaam. “Hoe die gaat luiden, wordt eind deze maand bekendgemaakt”, aldus De Bruin. Ook hij benadrukt dat de wederzijdse verstandhouding er niet onder heeft geleden. “Zowel Leen als ik blijven elkaar regelmatig tegenkomen. We zitten bijvoorbeeld samen in het regiobestuur van de NBVA en dat blijft gewoon zo.”
Winter neemt een substantieel deel van de assurantieportefeuille met zich mee. Met hem stapt ook zijn secretaresse over naar het nieuwe kantoorpand aan de Meander 251 in Arnhem, tel. 026-376.34.30, fax 026-376.34.31.

Reageer op dit artikel