nieuws

Pakket Delta Lloyd opnieuw uitgebreid

Archief

Delta Lloyd heeft het Verzekeringspakket uitgebreid met diensten rond het thema ‘wonen’. Vorig jaar werd aan het pakket nog een rechtsbijstandverzekering voor huiseigenaren toegevoegd.

Als aanvullende dienst wordt nu een eigen glasherstelservice aangeboden, die de (nood)reparatie in natura verzorgt. Verder is het mogelijk een beveiligingssysteem van Essent Domestic Services te laten installeren tegen een korting van 20% én een premiekorting van 15% op de woonverzekeringen binnen het Verzekeringspakket. Verder heeft iemand die een nieuwe woonverzekering sluit de keuze uit een gratis Wonen- of Klussen-cd-rom van Davilex.
De tussenpersoon ontvangt voor elke succesvolle doorverwijzing naar Essent een bedrag van e 45,38.

Reageer op dit artikel